Herr Stofil sätter ribban för moralen och vett och etikett.

I dagens dekadenta tidevarv inriktas allt mer eller mindre på ett slit och släng samhälle.

Gemene man förbrukar allt mer varpå det gamla slängs på soptippen.

Stanna upp ett tag fundera på det faktum att så mycket intressanta och fullt brukbara tingestar hamnar på tippen istället för att återanvändas.

Ta vara på historien genom att bevara dessa föremål och vill du inte bevara dom själv, sälj eller skänk bort dom.

I hopp om bättring då allt enligt mig kan sammanfattas med ju förr desto bättre.

Bästa hälsningar Herr Stofil

lördag 19 september 2015

Ur klippboken

Herr Stofil hade igår glömt låsa så vi smög oss in hos Stofilen och tänka sig där låg ett fotoalbum som vi bara inte kunde låta bli att smygtitta i och tänk så mycket Herr Stofil har upplevt, man undrar egentligen hur gammal han är men vi nöjde oss med att förundrade beskåda en bråkdel av fotografierna och kan inte låta bli att visa dom även om vi riskerar att bli upptäckta då risken finns för att Stofil kanske skulle ta sig en spaning in på Nostalgimacken.

Men då den risken är försumbart liten så kan vi inte låta bli så varsegoda.............

 

Vi börjar i Karlskrona där tydligen Herr Stofil var den som först fick kontakt med kaptenen på U-137......och då det spekulerats varför dom kom hit så får ni här svaret.........


 

När man sen begrundar det faktum att Stofil gärna uppehåller sig vid bensinstationer så förefaller denna bild vara helt naturlig men frågan är, är det för bensin eller för spritförtäring som dunken medföres?När det begav sig så skidade Wasa genom snön men frågan är varför han inte färdades i en högre fart?....här kommer svaret, då Herr Stofil passade på att tjuvåka med en KVAB pulka i glasfiber och en mellanöl som färdkost.

När den första Volvo ÖV 4 skulle rulla av produktionsbandet 1927 så var Herr Stofil kvalitetsansvarig och gav tecken till festkommitén att korka upp ölbuteljerna.

Festen kunde börja och Volvos storhetstid var i sin linda tack vare Herr Stofil, festligheterna varade i flera dagar, det gick som på räls............

När protesterna emot Vietnamkriget var som hetast så befann sig Herr Stofil i full färd med att dokumentera detta och den efterföljande festen på en svartklubb i gamla stan blev en blöt tillställning.

 

Ett stort steg för mänskligheten sas det men om nyhetsmedierna bemödat sig att invänta resten av fotoserien så hade dom även uppmärksammat att Herr Stofil passade på att K-märka resan även om han dock tyckte att det var en aning trist och rent ut sagt öken att befinna sig på denna plats.

Det blev ett rejält röjarparty så fort gänget landade på jorden igen...........

När Stofil i egenskap av skyddsombud fick veta att Gustav den II Adolf råkat ut för något på hästryggen så kunde han inte låta bli att påminna dom övriga om vikten av skydd vid framförande av häst.

När vi sen fick se följande bild så kunde vi inte låta bli att hissna en smula för bildtexten löd nämligen:

Ni ska inte gå tillbaka när jag väl har tänt på...........

Smällen måste ha varit rejäl men så är ju Herr Stofil enligt intyg från Alfred (ja på ren svenska) en Nobel jäkel på sprängmedel, så THE BIG BANG måste ha varit en baggis att genomföra, tala om riktad sprängverkan.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar