Herr Stofil sätter ribban för moralen och vett och etikett.

I dagens dekadenta tidevarv inriktas allt mer eller mindre på ett slit och släng samhälle.

Gemene man förbrukar allt mer varpå det gamla slängs på soptippen.

Stanna upp ett tag fundera på det faktum att så mycket intressanta och fullt brukbara tingestar hamnar på tippen istället för att återanvändas.

Ta vara på historien genom att bevara dessa föremål och vill du inte bevara dom själv, sälj eller skänk bort dom.

I hopp om bättring då allt enligt mig kan sammanfattas med ju förr desto bättre.

Bästa hälsningar Herr Stofil

lördag 19 september 2015

Hmmm..

Förlåt mig och herr Stofil kommer fram för ett inlägg men jag kan liksom inte hålla mig..jag är stenhård i mitt utlåtande trots att Volvo själva är helnöjda med sin nya FH serie..ja vi talar om nya lastbilen från Volvo trucks.

Man har börjat möta dom nu på vägen..intetsägande..anonyma..och enligt mitt tycke och smak ett steg emot likriktningen att allt ska vara exakt likadant och det enda du på relativt håll kan se att du möter en Volvo är det snedställda Volvostrecket med logotypen som är så klassiskt för märket.

 

Annars andas designen hypermodern..personbilsdesign och framförallt du kan på långt håll inte avgöra om det är en MAN eller möjligtvis en DAF...

Scania däremot har än så länge behållit och vårdat sin särställning, och man ser på långt håll att där kommer en Scania.

Frågan lyder.......voffo gör di på detta viset? för tittar man tillbaka ja kanske med nostalgi i backspegeln så såg man på miltals avstånd att här kommer en Volvo..det fanns inga tvivel..det bara var så..

Här är mitt förslag på en design som borde lanserats istället.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar